MaS Apeldoorn

Beste massers,

Je hebt je via school en verenigingsbureau opgegeven om een klus bij de Ugchelse A4D te doen. Via het verenigingsbureau krijgen wij een melding dat jij je hebt opgegeven, wij keuren dit dan goed of af, bij goedkeuring krijg je een melding. Echter bij deze melding is je opgave nog niet definitief, je dient dan de volgende informatie naar de organisatie te sturen:

* Je privé e-mail adres

* Je privé 06 nummer, deze hebben we nodig voor het calamiteitenplan

* De handtekening van je ouders, dit omdat je de uren in de avonduren maakt.

Zodra we deze gegevens binnen hebben is je aanmelding pas definiief.

Je gegevens kun je sturen naar: g.donk1.1@kpnmail.nl

Bedankt voor juliie medewerking en we hopen op een goede samenwerking tijdens de A4D van Ugchelen.

 

Apeldoornse Wandel Federatie en MaS Apeldoorn werken samen sinds 2010.

Door vergrijzing binnen de verenigingen word het steeds moeilijker op vrijwilligers te krijgen. Hierdoor zijn we steeds aan kijken of we andere bronnen kunnen aanboren, om zo aan de benodigde vrijwilligers te komen, en dan met name voor de Ugchelse Avondvierdaagse.

We kwamen heel toevallig in contact met het verenigingsburo, waar wij als organsiatie een advertentie hadden geplaatst voor vrijwilligers, zij wezen ons op de Maatschappelijke stage,

Vorig jaar zijn we gestart met vijf jongeren als proef, dit heeft voor ons boven verwachting goed uitgepakt, dit jaar zal er bij de AWF plaats zijn voor 15 jongeren, die een gedeelte van de verplichte uren bij ons kunnen vervullen.

Helaas is het niet mogelijk om alle uren te vervullen, omdat de naam het al zegt "Avondvierdaagse" deze uren vallen buiten de normaal gestelde uren. Ook hiervoor hebben met het verenigingsburo naar een oplossing gezocht, alle ouders hebben een brief ontvangen met daarin de vraag of zij toestemming wilden geven voor de Maatschappelijke stage van hun zoon/dochter, dit betrof toestemming voor uren naar 18.00 uur. Het valt ons op dat de ouders zeer positief reageerden, tot nu toe hebben alle ouders hier hun toestemming aan gegeven. Hierbij willen wij de goede contacten met de coordinatoren van de verschillende scholen zeker niet vergeten.

Wij als AWF hopen de komende jaren de MaS plaatsen nog verder te kunnen uitbreiden, de Avondvierdaagse is voor de jeugd en wordt vanaf 2010 mede georganiseerd door de "Jeugd" kan het nog mooier?

20 juni 2010  Ugchelse Avondvierdaagse succesvol dankzij Massers !


De Massers van 2010 met in het midden hun begeleider.
Bron: MaS Maatschappelijke stage Apeldoorn.

De Avondvierdaagse was een groot succes. De stoet was 2 kilometer lang en bestond uit 6.000 mensen! 5 jongeren hebben in het kader van hun MaS uitstekend geholpen en zelf vonden ze het ook erg leuk om te doen. Het was natuurlijk helemaal nieuw om met Massers te werken. Maar alles is zeer positief en boven verwachting gelopen. Het scheelde ook al dat er vooraf persoonlijke gesprekken hadden plaats gevonden. Tijdens de intocht hebben zij vooraan gelopen met de vlaggen. Wij als Apeldoornse Wandel Federatie willen volgend jaar graag weer mee doen aan de maatschappelijke stage. Omdat het zo goed is bevallen is er  volgend jaar plek voor 10 a 15 personen. Via deze weg wil de AWF de jongeren nogmaals bedanken !

Login

Nieuws

73e A4D Ugchelen 16 tot en met 19 mei

Op dit moment hebben alle scholen en groepen die zich hadden aangemeld, zich ingeschreven. de tussenstand tot nu toe is 2786 ingeschreven deelnemers. A.s. donderdag hebben de individuele wandelaars de gelegenheid zich in te schrijven voor de 73e A4D van Ugchelen (16 tot en met 19 mei) U kunt zich inschrijven bij v.v. Albatross van 19:00 tot 21:00 uur. Hopelijk tot ziens.

..........................................................................

2017-05-09

Lees meer

Is de 73e A4D van Ugchelen tevens de laatste ??

..........................................................................

2015-10-28

Lees meer