Aangesloten bij de AWF zijn

E.A.W.C. Wandellust

 

E.A.W.C. Wandellust staat voor: Eerste Apeldoornse Wandel Club. Wij organiseren jaarlijks onder de vlag van de AWF 2 wandeltochten te weten: Oliebollenwandelingen en de Voorjaarswandelingen.

Het uitzetten van nieuw wandelroute's levert steeds grotere problemen op, er zijn geen mensen te vinden die wandelroutes uit willen zetten. De huidige parcoursbouwers hebben inmiddels respectabele leeftijden bereikt. Mocht u denken dit is wel iets voor mij, neemt u dan contact op met een van de onderstaande adressen. We nemen als vereniging jaarlijks zelf ook deel aan 8 wandeltochten die elders worden georganiseerd. Deze wandeltochten worden door de vereniging betaald. Tevens organiseren wij jaarlijks een aantal evenementen buiten het wandelen om. Mocht u lid willen worden van onze vereniging dan kunt u contact opnemen bij de leden van ons dagelijks bestuur.

V.l.n.r.: Alie Pleging, Henk Masselink ( Koninklijk onderscheiden ), Martie Dolman, Henk van Beusekom ( Erelid van de AWF en 84 jaar ! ). Bovenstaande personen zetten de route's voor u uit, en zorgen ook dat de bepijling na de wandeltochten weer worden verwijderd.

 

Lang vervlogen tijden, dit waren nog eens groepen!

 

Bestuurssamenstelling E.A.W.C. Wandellust:

 

Voorzitter: Dhr. J.C. Verbeten, Brinklaan 314, 7311 JE Apeldoorn, Tel.: 055-5226290, E-mail: jverbeten01-c@telfort.nl

Secretaris: Dhr. H.E.B. Masselink, Kersenlaan 30, 7322 SE Apeldoorn, Tel.: 055-3662620, E-mail: henk.masselink@telfortglasvezel.nl

Penningmeester: Dhr. R.Kleine, Houtsnijdershorst 437, 7328 WC Apeldoorn, Tel.: 055-5342990, E-mail: renekleine@hetnet.nl  

Website:

eawcwandellust.wordpress.com

 

 

Apeldoornse wandelvereniging " de Trekvogels"

     

       

Op 1 Juli 1933 is de Apeldoornse Wandelvereniging De Trekvogels opgericht.

A.w.v. de Trekvogels is een gezonde vereniging met een eigen clubhuis die gevestigd is aan de Adelaarslaan 1 te Apeldoorn.

In maart stelt het bestuur samen met de leden het wandelprogramma van dat jaar samen. Elk jaar nemen we deel aan de Avondvierdaagse van Ugchelen, georganiseerd door de AWF. Ook organiseren we elk jaar een strandwandeling, hier gaan we altijd met de bus naar toe, want wij beschouwen dit als een dagje uit.

Vanaf ons clubhuis vertrekken wij gezamenlijk met auto's naar de wandeltochten, inschrijfkosten en benzinekosten worden door de vereniging betaald. Wij wandelen tegenwoordig in trainingspakken, de leden ontvangen dit trainingspak in bruikleen.

Zelf organiseren wij ook wandeltochten waaronder: winterwandelingen en de St. Nicolaaswandelingen.

Buiten de wandeltochten om organisren wij vooral in de wintermaanden allerlei aktiviteiten waar onder: Kaart, bingo en sjoelavonden, nieuwjaarsreceptie, paasbrunch, en andere gezellige avonden.

Alle wandeltochten en aktiviteiten worden bekend gemaakt in ons clubblad ' De Wandelschoen" die elke maand bij de leden wordt bezorgt.

Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend een keer met ons mee te gaan naar een wandeling, want nieuwe leden zijn bij de Trekvogels van harte welkom.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de leden van ons dagelijks bestuur.

Dagelijks bestuur A.w.v. de Trekvogels:

 

Voorzitter: Dhr. T. v.d. Nieuwendijk, tel.: 055-5421182

Secretaris: Mevr. R. Harmelink-Esselink, tel.: 055-3660518

Penningmeester: Dhr. J. Eikendal, tel.: 055-3664542

 

Op de winkelpromenade in Apeldoorn

Groep met vierdaagse lopers

 

Apeldoornse Wandel Vereniging "Zuiderkwartier "

 

 

A.w.v. Zuiderkwartier is de 3e van de 3 Apeldoornse wandelverenigingen die in 1933 zijn opgericht.

In de jaren 30 toen de wandelverenigingen zijn opgericht, hadden de mensen niets anders omhanden als alleen hard werken, en om toch wat vertier te hebben besloten ze te gaan wandelen. De groepen hadden toen zeker 30 mannen en vrouwen. Dit zie je tegenwoordig niet meer.

Net als onze zusterverenigingen E.A.W.C. Wandellust en de Trekvogels bestaan we dit jaar 78 jaar, wij zijn de kleinste vereniging van de 3. Dit komt mede omdat wij geen clubhuis meer hebben.

Ook wij lopen jaarlijks individueel een aantal wandeltochten, waaronder: Watervalwandelingen in Loenen, de Avondvierdaagse van Ugchelen etc.

A.w.v. Zuiderkwartier neemt al een aantal jaren geen nieuwe leden meer aan. Mocht u na het lezen van de verhaaltjes toch willen wandelen en lid willen worden van een vereniging dan kunt u zich wenden tot 1 van onze zusterverenigingen, zij nemen namelijk nog wel leden aan. 

 

Dagelijks bestuur A.w.v. "Zuiderkwartier"

 

Voorzitter: Dhr. G.Broekhuis, Fazantweg 3, 7331 MJ Apeldoorn, tel.: 055-5412416

Secretaris: Mevr. J.J.A. Donk-Broekhuis, Oude Beekbergerweg 296, 7333 AR Apeldoorn, tel.: 055-5333258

Penningmeester: Mevr. J.J.A. Broekhuis-Overbeek, Mettaweg 11, 7339 ER Ugchelen, tel.: 055-5331228

 

50 jarig jubileum in 1983 foto is gemaakt achter Ugchelens Belang

Groep met oudleden van A.w.v. Zuiderkwartier tijdens de Jubileum Midzomerwandelingen in 1983 te Ugchelen, georganiseerd door de A.W.F. t.g.v. het 50 jarig jubileum van de 3 Apeldoornse wandelverenigingen.

Met de Seniorengroep door de wijk omstreeks 1947 - 1948

Met deze groep de Bloembollentocht in Limmen gelopen, tijdens deze wandeltocht veel bloemenmozaîken bewonderd ( 1988 ).

Login

Nieuws

73e A4D Ugchelen 16 tot en met 19 mei

Op dit moment hebben alle scholen en groepen die zich hadden aangemeld, zich ingeschreven. de tussenstand tot nu toe is 2786 ingeschreven deelnemers. A.s. donderdag hebben de individuele wandelaars de gelegenheid zich in te schrijven voor de 73e A4D van Ugchelen (16 tot en met 19 mei) U kunt zich inschrijven bij v.v. Albatross van 19:00 tot 21:00 uur. Hopelijk tot ziens.

..........................................................................

2017-05-09

Lees meer

Is de 73e A4D van Ugchelen tevens de laatste ??

..........................................................................

2015-10-28

Lees meer