Historie

Op deze pagina zult u een collage aantreffen van de Apeldoornse Wandel Federatie door de jaren heen. Mocht u iets hebben over de AWF, de eerste naam was AWC. stuurt u dit dan via ons mailadres: apeldoornsewandelfederatie@kpnmail.nl, dan zullen wij ervoor zorg dragen dat dit op deze pagina terecht komt. Alvast vriendelijk dank voor uw medewerking.

 

 

Dit layout hebben we gebruikt tot 1 juli 2011, wegens uitbreiding van diverse onderdelen,moesten we een nieuwe website bouwen, onze nieuwe website gaat weer met zijn tijd mee en kent weer meer ruimte voor de toekomst.

 

Deze foto is gemaakt in de jaren 50, wie kan ons vertellen wie er op deze foto staan? Dit is het voltallige bestuur van de voormalige AWC, nu AWF, uw informatie kunt u sturen via ons e-mail adres.

 

Ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan in 1963 zijn er jubileumglazen gemaakt van de verenigingen die zijn aangesloten bij de AWF, van 2 verenigingen hebben wij een glas, kan iemand ons vertellen of er ook een glas is van E.A.W.C. Wandellust, zoja dan zouden wij graag in het bezit komen van dat glas, uw reacties kunt u mailen naar ons e-mail adres.

Login

Nieuws

73e A4D Ugchelen 16 tot en met 19 mei

Op dit moment hebben alle scholen en groepen die zich hadden aangemeld, zich ingeschreven. de tussenstand tot nu toe is 2786 ingeschreven deelnemers. A.s. donderdag hebben de individuele wandelaars de gelegenheid zich in te schrijven voor de 73e A4D van Ugchelen (16 tot en met 19 mei) U kunt zich inschrijven bij v.v. Albatross van 19:00 tot 21:00 uur. Hopelijk tot ziens.

..........................................................................

2017-05-09

Lees meer

Is de 73e A4D van Ugchelen tevens de laatste ??

..........................................................................

2015-10-28

Lees meer